De praktijk

Bij DiSano staat voorop dat u zich thuis voelt. Persoonlijke aandacht, individuele begeleiding en het op een prettige manier stimuleren en benutten van uw eigen mogelijkheden vinden wij erg belangrijk. Door samen met u de klacht(en) in beeld te brengen en een verbeterplan op te stellen.

Wij hebben aandacht voor alle aspecten die uw gezondheid kunnen beïnvloeden. Wanneer u met een specifieke klacht of vraag bij ons komt, van rugprobleem tot vochtophoping, van een onwillige knie tot herstel na een zware operatie, zoeken we samen met u naar de oorzaken en de optimale manier om u weer op een prettige manier in beweging te krijgen.
Zo nodig kunnen we externe experts inschakelen of u goed doorverwijzen als wij niet direct iets voor u kunnen betekenen.

Rechtstreeks toegang

Tegenwoordig kunt u rechtstreeks bij de fysiotherapeut terecht. U hebt hiervoor geen verwijzing van de huisarts meer nodig. Controleert u wel zelf hoeveel behandelingen fysiotherapie u vergoedt krijgt. Kijk in de polis van uw aanvullende zorgverzekering of vraag het na bij uw zorgverzekeraar.
Sportmassages worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.